De kosten van Dyson stijltangen zorgen ervoor dat uw haar gaat krullen

Donna McCulloch

Dyson heeft een product van £ 399 gelanceerd dat is ontworpen om de schade die wordt veroorzaakt door traditionele stijltangen te halveren.

Maar de productie van de Corrale, in Maleisië en de Filippijnen, is getroffen door de uitbraak van het coronavirus.

"Het heeft problemen veroorzaakt, we hebben enkele componenten in China gemaakt", zei algemeen directeur Sir James Dyson, eraan toevoegend dat hij het probleem "hoopte te overwinnen".

Dyson verplaatste de productie in 2002 van het VK naar Azië en kondigde vorig jaar aan dat het ook zijn hoofdkantoor naar Singapore zou verplaatsen.

Batterijduur
De Corrale, die zeven jaar in ontwikkeling is geweest, gebruikt flexibele koperen platen die volgens het bedrijf schade beperken door ervoor te zorgen dat het haar gelijkmatiger met warmte wordt behandeld.

"We hebben de neiging om een product zonder compromis te ontwerpen, we ontwerpen niet voor een prijs", zei Sir James.

Hij voegde eraan toe dat het product, dat een batterijduur van 30 minuten heeft na een oplaadtijd van 70 minuten, vijf tot zes jaar meegaat.

Stylist Donna McCulloch vertelde BBC News dat de draagbaarheid van de Corrale aantrekkelijk zou zijn

"Voor sommige mensen met lang, dik haar is 30 minuten misschien niet lang genoeg in termen van batterijduur - het kost me minstens 20 minuten om de mijne te doen," zei ze.

Maar ze voegde eraan toe: "Je krijgt beschadigd haar en kleurverlies door het gebruik van stijltangen - dit zijn legitieme zorgen, dus als dit product doet wat het belooft, dan is het indrukwekkend."

Martin Carter zei echter dat hij de Corrale niet zou kopen voor zijn kapsalon in Brighton.

"Ik zou niet de weg inslaan om £ 399 uit te geven aan een stijltang, als er al andere producten op de markt zijn, zoals Kerastase, die het haar behandelen en rechttrekken", zei hij.

Rivaliserende producten
Onderzoeksbureau The Market Report voorspelt dat de markt voor stijltangen, met een waarde van $ 591 miljoen in 2018, tegen 2026 $ 861,1 miljoen (£ 659 miljoen) waard zal zijn.

Stijltangen kosten doorgaans ongeveer £ 100.

GHD wordt algemeen erkend als marktleider, maar er is een enorm aanbod aan concurrerende producten vanaf ongeveer £ 20.

En in november bracht L'Oreal de derde generatie van zijn £ 235 stijltang, de Steampod, uit.

Net als de Corrale heeft hij drie warmtestanden, maar hij moet op een stopcontact worden aangesloten en heeft gedeïoniseerd water nodig.

In de recensie van de Steampod 3.0 merkte Good Housekeeping op dat terwijl het met stoom gemaakte haar "gehydrateerd" aanvoelde, het ook luidruchtiger was dan andere stijltangen en sommigen vonden het "tijdrovend" om op te zetten.

Dyson is vooral bekend om zijn stofzuigers en handdrogers, maar verhuisde in 2016 naar de ruimte voor schoonheidstechnologie met de lancering van een haardroger van £ 299 ..

Vorig jaar schrapte het de plannen om elektrische auto's te bouwen.

Sir James zei dat het ontwerp "niet commercieel haalbaar" was.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

De aandelen glijden terug naarmate de zorgen over het coronavirus voortduren

Ingin Kuku Sehat dan Kuat saat Hamil? Santap Tiga Makanan Ini

Manfaat Daun Seledri untuk Kesehatan dan Rambut