Plague Inc.-spel verboden in China

Screenshot from Plague Inc

Een spel dat spelers uitdaagt om een ​​dodelijk virus over de hele wereld te verspreiden, is in China verboden, aldus de makers.

Plague Inc. is uit de Chinese app store gehaald voor het opnemen van "illegale inhoud", zei de Britse ontwikkelaar Ndemic Creations.

Het voegde eraan toe dat het "heel hard" werkt om een ​​manier te vinden om het verbod om te keren.

Het verbod komt wanneer China blijft vechten tegen de voortdurende uitbraak van coronavirus.

In een verklaring zei Ndemic Creations: 'We hebben heel triest nieuws om te delen met onze in China gevestigde spelers. We zijn net op de hoogte gebracht dat Plague Inc.' inhoud bevat die illegaal is in China, zoals bepaald door de Cyberspace Administration of China 'en is verwijderd uit de China App Store. Deze situatie is volledig buiten onze controle.

"Het is ons niet duidelijk of deze verwijdering is gekoppeld aan de voortdurende uitbraak van coronavirus waarmee China wordt geconfronteerd. Het educatieve belang van Plague Inc. is echter herhaaldelijk erkend door organisaties zoals het CDC [Center for Disease Control and Prevention] en we zijn werkt momenteel samen met grote wereldwijde gezondheidsorganisaties om te bepalen hoe we hun inspanningen om Covid-19 te beheersen en te beheersen het best kunnen ondersteunen. "

Het zei dat het "verwoest" was voor zijn Chinese spelers, en voegde eraan toe dat het spel "spelers aanmoedigt om na te denken en meer te leren over ernstige volksgezondheidsproblemen".

Plague Inc. is een enorme hit geworden sinds het acht jaar geleden werd gelanceerd. Het heeft nu 130 miljoen spelers wereldwijd en is enorm populair geworden in China te midden van de uitbraak van het coronavirus en werd in januari de bestverkochte app van het land.

Sommige spelers stelden voor het spel te downloaden als een manier om met angsten rond het virus om te gaan.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

De aandelen glijden terug naarmate de zorgen over het coronavirus voortduren

Ingin Kuku Sehat dan Kuat saat Hamil? Santap Tiga Makanan Ini

Manfaat Daun Seledri untuk Kesehatan dan Rambut